Summer School Schedule

Day	Group	Welcome Assembly 9:00 - 9:15am (15 mins)	Period 1 9:15 - 10:15am (60 mins)	Break 10:15- 10:45am (30 mins)	Transition Activity 10:45-11:00 (15 mins)	Period 2 11:00- 12:00pm (60 mins)	Lunch 12:00- 12:45pm (45 mins)	Period 3 12:45-14:15pm (90 mins)
Monday 23rd August	Group 1	Street (DMS & GNA)	English 216	Street & Yard (DMS & GNA)	Getting to know you	Maths 217	Street & Yard (DMS & GNA)	Enrichment PE
	Group 2	Street (DMS & GNA)	Maths 217	Street & Yard (DMS & GNA)	Street DMS	English 216	Street & Yard (DMS & GNA)	Sports Hall and Fields
Tuesday 24th August	Group 1	Street (DMS & GNA)	English 216	Street & Yard (DMS & GNA)	Tour of key rooms (sports hall /	Maths 217	Street & Yard (DMS & GNA)	Enrichment Drama
	Group 2	Street (DMS & GNA)	Maths 217	Street & Yard (DMS & GNA)	library / main hall etc)	English 216	Street & Yard (DMS & GNA)	Drama studio
Wednesday 25th August	Group 1	Street (DMS & GNA)	English 216	Street & Yard (DMS & GNA)	Tour of school (gates/entranc e etc)	Maths 217	Street & Yard (DMS & GNA)	Enrichment PE
	Group 2	Street (DMS & GNA)	Maths 217	Street & Yard (DMS & GNA)	e etc)	English 216	Street & Yard (DMS & GNA)	Sports Hall and Fields
Thursday 26th August	Group 1	Street (DMS & GNA)	English 216	Street & Yard (DMS & GNA)	Tour of Science / Art /	Maths 217	Street & Yard (DMS & GNA)	Enrichment Music
	Group 2	Street (DMS & GNA)	Maths 217	Street & Yard (DMS & GNA)	Design areas	English 216	Street & Yard (DMS & GNA)	Media area/music rooms
Friday 27th August	Group 1	Street (DMS & GNA)	English 216	Street & Yard (DMS & GNA)	End of Week Awards	Maths 136 -food room	Street & Yard (DMS & GNA)	Enrichment PE
	Group 2	Street (DMS & GNA)	Maths 136- food room	Street & Yard (DMS & GNA)	Prizes and recognition	English 216	Street & Yard (DMS & GNA)	Sports Hall and Fields

Staff responsibilities

Role	Staff (x5)	<u>Responsibility</u>
SLT	DMS	To welcome, supervise break and lunch, responsible for behaviour escalations, support enrichment activities
Pastoral	GNA	Phone call home at the start of the day (attendance), in class support for English, Maths and supervise break/lunch
English teacher	T.B.C.	Plan and lead one English lesson per day to two groups, support enrichment in the afternoon
Maths teacher	BSN	Plan and lead one Maths lesson per day to two groups, support enrichment in the afternoon
Enrichment	PE teacher	Monday / Wednesday / Friday - Plan and deliver one session to two groups, support English/Maths in the morning.
	Science teacher	Tuesday - Plan and deliver one session to two groups (practical experiment), support English/Maths in the morning.
	Food teacher	Thursday - Plan and deliver one session to two groups (practical experiment), support English/Maths in the morning.
TA support	T.B.C.	Support English. Maths and enrichment activities.